Gyors bicajtámasz-szemle a Sashalmi piacnál

Épp, hogy átadták a Rákosi úti bicajtámaszokat, újabb tárolókkal bővült a kerület, ezúttal a Sashalmi piac melletti új parkolónál (a delta vágánynál). Rövid képriport.



Friss, ropogós támaszok a funkció nélküli (?) üvegbúra mellett. A támaszok közepén lévő keretbe feltehetőleg reklámtábla kerül majd.




Kicsit hátrébb az új parkolónál csak két alkalmatosság van. Andor kollégám szerint elég is, mert a piac központjától már messzebb esnek, és a közeli boltok mellett ennyi is elegendő. Nagy pluszpont jár, hogy parkolóhelyre tették őket, és nem a járdából vettek el helyet.





Kakukktojás: ez a magányos támasz egy Rákosi úti boltnál van. Lehet, hogy a melósoknál nem volt zollstock, mert csaknem a falhoz szorították szegényt. Kár, mert így csak egy bringát lehet lelakatolni. Ami viszont jó, hogy rájöttek, nem mindenhova kell 5-10 támasz, hanem elég akár 1-2 is, ha a várható forgalmat, igényeket kielégíti.

Nos, alles zusammen örülünk ám nagyon, az apró hibákat meg remélem a jövőben el lehet majd kerülni például azzal, hogy a kivitelezés előtt méltóztassanak jelezni, pontosan hová tervezik lerakni a támaszokat (ezt levélben többször kérdeztük, de erre nem kaptunk választ). Kérdés, hogy a piacnál az új támaszok kihasználtsága milyen lesz, mivel a piac szélén vannak és nem a piactér közepén, ahol viszont a lenti kerékgörbítő éktelenkedik. Meglátjuk.