Még néhány apróság a CM-ről és a csillagtúráról

Már húzogatjuk a strigulákat, hiszen pillanatokon belül itt a Critical Mass felvonulás! Ugye Te is jössz a csillagtúrára? ;) Néhány további hírmorzsa a holnapi felvonulásról.









 A felvonulás útvonala egy nyugalom megzavarására alkalmas retro térképen :)

(Forrás: criticalmass.hu)

Útvonal: Pesti alsó rakpart (XIII. ker. Szent István parknál) - Március 15. tér - Irányi utca - Ferenciek tere - Erzsébet híd - Attila út - Alagút - Lánchíd - Andrássy út - Városliget

Időjárás-jelentés: vasárnap derűs tavaszi idő lesz, de délután előfordulhatnak záporok, ezért ne hagyd otthon az esőkabátodat. Ne feledd, esőben is vonulunk!

Ha nem jössz a CM-re, de más dolgod van a városban, itt érdemes tájékozódnod a forgalmi és tömegközlekedési korlátozásokról.

Végül a Terrorelhárító Központ rendőrség közleménye:

Mivel a XVII. kerületből rendőri kísérettel zajlik a felvonulás, a rendőrség külön kérése a következő: a Critical Mass és a csillagtúra is a január elsejével hatályos gyülekezési törvény hatálya alá tartozik. Arcodat ne takard el semmivel. A bukósisak és napszemüveg természetesen megengedett, de pormaszk, kendő és egyéb tárgyak ne takarják arcodat. 

A csillagtúrára vonatkozó gyülekezési helyszínek, időpontok és a legfontosabb információk az előző posztban olvashatók. Várunk mindenkit szeretettel!