Critical Mass az Autómentes Napon (09.22)

"Szeptember 22-én 18:30-kor indul a Critical Mass a Budai Parkszínpad elől. Aki nem ismerné, ez a Feneketlen tó mellett van, a Kosztolányi Dezső térnél. A cél és bringaemelés a Hősök terén lesz, a Szépművészeti múzeum előtt."

Idén meglepetésekkel is kedveskedtek nekünk, így nem csak felvonulás lesz, hanem utána két eszméletlen jó program. Gyertek minél többen, boruljon bringába ne csak a Belváros, hanem Kelet-Pest is. :-)



Az első meglepetés, hogy az esemény befejezésekor a Hősök terén a Budapesti Fesztiválzenekar fog mindenkit szórakoztatni. Fischer Iván külön kiemelte: "Nagyon szeretem és tisztelem a Kritikus Tömeget. Bátran rájuk bízom a jövőnket.“

A második meglepetést a bringás mennyország magyarországi képviselőitől kapjuk, azaz a Holland Királyság Nagykövetségétől. A felvonulás végétől mindössze 200 méterre található Kertemben az ő meghívásukra 20:30-tól a PASO fog hatalmas bulit csapni.


Bedankt, Hare Majesteit de Koningin!


Az idei őszi felvonulásnál sem lesznek lezárva az utak, csupán egy start és egy cél lesz meghirdetve, és a kettő között normál forgalomban közlekedve lehet majd kerekezni.
A 2008. szeptemberi Critical Mass (CM) volt az első, amit nem lezárt utakon, hanem a forgalomban közlekedve rendeztek meg szeptember 22-én. Azóta minden ősszel így kerül sor a felvonulásra, míg a tavaszi CM-en lezárt utakon kerekezhetnek a résztvevők.
Mivel egyre korábban sötétedik, mindenképpen nézzétek meg indulás előtt a világításotokat, és hogy nem esett-e le a küllőprizma a kerékről :-)


Minden további információért nézd a felvonulásig rendszeresen a Criticalmass.hu-t, jelezd részvételed a facebookon, és oszd meg ismerőseiddel is!

És most egy közérdekű közlemény:

Figyelem! Elkezdődött a CM plakátkampánya. A XVI. kerületi és csömöri kerékpárszervizekbe viszünk plakátot, viszont ha tudsz még olyan helyet, ahol szívesen kirakják, valamint ha vállalnál plakátolást, vedd fel velünk a kapcsolatot!